Kategori Produk

Spesialisasi Kabel
  • //cdncn.goodao.net/fhdtcable/未标题-1.jpg

    Kabel Serat Optik

  • //cdncn.goodao.net/fhdtcable/Coaxial-Cable.jpg

    Kabel koaksial

  • //cdncn.goodao.net/fhdtcable/未标题-2.jpg

    Kabel Lan

 

babagan perusahaan

We Tumbuh Kanthi Sampeyan!

Babagan PERUSAHAAN : Merek Sistem Kabel Top10 ing China wiwit taun 2009.

NGALAMI LENGKAP : Fokus ing riset lan inovasi kabel ing China wiwit taun 1965, luwih saka pengalaman P&P 50 taun.

Kapasitas Tahunan: Kabel Lan: 1 yuta kothak; Kabel koaksial: 80000km; Kabel Serat Optik: 3,5 yuta km inti.

Kualitas Kontrol: ISO 9001, ISO 14000. RoHs, REACH, UL, ETL, CPR, lsp.

Pemasaran Skala: Pendapatan penjualan tahunan luwih saka 90 yuta USD. Produk diekspor ing saindenging jagad. OEM & ODM kasedhiya

maca liyane