Babagan Kita

Chengdu Datang Communication Cable Co., Ltd.

Profil Perusahaan

    Chengdu Datang Communication Cable Co., Ltd. dununge ing distrik Chengdu Hi-Tech (zona kulon). Iki digawe saka Institut Riset Pos lan Telekomunikasi kaping lima (FRIPT), sing kaping pisanan melu riset lan pangembangan teknologi komunikasi kabel lan kabel modern ing China wiwit taun 1970an.

    Wis taun kepungkur, kita output: 1 yuta kothak kabel lan, kabel koaksial 80000km lan 3,5 yuta km kabel serat optik. Produksi kabel didol luwih saka 89 yuta USD / taun.

    Ngormati prinsip "Nglamar peralatan teknologi kelas kapisan, kanthi manajemen kelas kapisan, nyedhiyakake produk lan layanan kelas kapisan kanggo pelanggan", Chengdu Datang Communication Cable Co., Ltd. selaras banget karo ISO 9001 sistem jaminan kualitas, persyaratan sistem jaminan lingkungan ISO14001 lan deteksi instruksi perlindungan lingkungan ROHS. Nggawe prosedur manajemen ilmiah sing ketat sing wis ditrapake kanthi ketat.

   Minangka basis produksi kabel canggih, Kabel Komunikasi Datang nyedhiyakake macem-macem jinis kabel serat optik, kabel koaksial lan aksesoris, kabel simetris, lan perangkat keras sistem kabel.

Riwayat Perusahaan

 Datang Communication Cable Co., Ltd. didegake ing taun 1999 zona teknologi tinggi barat Chengdu, sing nutupi 150 hektar, papat lokakarya, lan udakara 400 karyawan. Malah perusahaan kasebut diadegake udakara 15 taun, nanging kabel DTT wis nglumpukake R&D meh 50 taun, lan pengalaman nggawe kabel komunikasi. Ing ngisor iki minangka tonggak sejarah DTT Cable.

Ing taun 1965: Asal saka 5th Institut Riset Pos & Telekomunikasi (Pendahuluan FH&DT)

Ing taun 1987: 1st kabel optik China dirancang dening 5th Institut Riset Pos & Telekomunikasi

Ing taun 1998: Datang Telecom Technology Co., Ltd (DTT) Kode saham umum yaiku 600168

Ing taun 1999: Chengdu Datang Communication Cable Co., Ltd.

Ing 2017: Pendirian CICT tegese perusahaan Komunikasi Nasional Terbesar ing China metu

Nganti saiki: Chengdu Datang, minangka Anggota CICT, ngembangake pasar global kanthi aktif

Kauntungan Perusahaan

● Peralatan produksi domestik lan impor canggih
● Pengalaman kasebut: fokus ing riset lan inovasi kabel wiwit taun 1965. Luwih saka 50 taun pengalaman & tim teknis profesional kanggo pabrik kabel.
● Sistem kontrol mutu ISO, UL, ETL lan akeh sertifikasi sistem manajemen kesehatan & keselamatan liyane.
● Izin akses jaringan jaringan, radio lan televisi, minyak, telekomunikasi
● Penyusun lan ngrampungake puluhan kementerian domestik pengujian, sertifikasi lan standar industri informasi.
● Produk diekspor menyang luwih saka 20 negara ing saindenging jagad, mitra kerja utama operator telekomunikasi domestik.

Penghormatan Perusahaan

Jejak Komunikasi Chengdu Datang Co., Ltd. jejak regional terus berkembang, lan kita wis nggawe bisnis ing Spanyol, Kanada, AS, Belarus, Italia, Laos, India, Indonesia, Vietnam, Kuwait, Brunei, UAE, Arab Saudi, Ekuador, Malaysia lan Thailand.

►Pusat R&D babagan transmisi Kawat & Kabel ing China

►Sistem kerja ing China sing ditunjuk dening kelompok kerja ITU-T kaping 6

►Anggota utama Panitia Kawat & Kabel Institut Komunikasi China

►Luwih saka 100 standar industri nasional lan paten produk kabel komunikasi

►Pemasok utama stream saka telung operator Tionghoa

► 10 merek sistem kabel ndhuwur wiwit taun 2009