Kauntungan Perusahaan

包装
testing
capacity

OEM & ODM

Chengdu Datang bisa nyedhiyakake OEM & ODM. Cara paket fleksibel kabel lan bisa memenuhi persyaratan khusus sing beda.

Kontrol Kualitas

Chengdu Datang duwe sistem kontrol kualitas kelas pertama ing dunya (Kalebu kontrol proses sing ketat, fasilitas uji coba lanjutan lan laboratorium standar) kanggo njamin kabeh produk memenuhi standar industri.

Kapasitas

Chengdu Datang duwe kapasitas cekap kanggo

Kabel Lan: 1 yuta kothak

Kabel koaksial: 80000km

Kabel Serat Optik: 3,5 yuta km inti

Kauntungan

Production equipment
Network license

Piranti produksi

 Peralatan produksi domestik lan impor canggih

Sertifikat Internasional

 UL, ETL, CPR, RoHs, Reach, lsp.

Experience
Detect

Pengalaman

 Pengalaman kasebut: fokus ing riset lan inovasi kabel wiwit taun 1965. Luwih saka 50 taun pengalaman & tim teknis profesional kanggo pabrik kabel.

Drafter Standar Industri

 Chengdu Datang nyusun standar industri meh 50 pcs nganti saiki ing industri sistem Kabel China.

ISO quality 1
Export to the world

Standar ISO

 ISO 9001, ISO14001

Ekspor menyang jagad

 Produk diekspor menyang luwih saka 20 negara ing saindenging jagad, mitra kerja utama operator telekomunikasi domestik.

Hubungi kita dina iki ing + 86-28-65492890 utawa tema email oversea@datangcable.com

Hubungi kita kanggo informasi luwih lengkap