Profil Perusahaan

Chengdu Datang Communication Cable Co., Ltd.

Profil Perusahaan

    Chengdu Datang Communication Cable Co., Ltd. dununge ing distrik Chengdu Hi-Tech (zona kulon). Iki digawe saka Institut Riset Pos lan Telekomunikasi kaping lima (FRIPT), sing kaping pisanan melu riset lan pangembangan teknologi komunikasi kabel lan kabel modern ing China wiwit taun 1970an.

   Ngormati prinsip "Nglamar peralatan teknologi kelas kapisan, kanthi manajemen kelas kapisan, nyedhiyakake produk lan layanan kelas kapisan kanggo pelanggan", Chengdu Datang Communication Cable Co., Ltd. selaras banget karo ISO 9001 sistem jaminan kualitas, syarat sistem jaminan lingkungan ISO14001 lan deteksi instruksi perlindungan lingkungan ROHS. Produk kasebut wis lulus sertifikat internasional, kayata UL, ETL, CPR lsp.

   Minangka basis produksi kabel canggih, Kabel Komunikasi Datang nyedhiyakake macem-macem jinis kabel serat optik, kabel koaksial lan aksesoris, kabel simetris lan perangkat keras sistem kabel.