Hubungi Kita

Chengdu Datang Communication Cable Co., Ltd.

Alamat

10Xixin Road, Distrik Teknologi Tinggi,

Chengdu, China

Telpon

Adol: + 86-28-65492890

Dhukungan: + 86-28-86100880

Jam

Senen-Minggu

24jam

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita