Kucing.6 Kabel Lan F-UTP

Katrangan singkat:

4 corak

Konduktor nggunakake kawat tembaga tanpa oksigen berkualitas tinggi 23AWG (99,99%)

Cocog kanggo aplikasi Gigabit Ethernet, frekuensi transmisi paling dhuwur bisa tekan 350MHz

 

Kabel bisa ngliwati tes 100m Saluran utawa tes Link permanen 90m.

Memenuhi lan unggul standar ISO / IEC 11801-2008 TIA / EIA-568B.2-2001, selaras karo CPR UL

Nampa kustomisasi OEM utawa ODM


Detail Produk

Tag Produk

Konstruksi

Kondektur Materi Tembaga Bare Solid

Dhiametermm 23AWG
Jampel Materi HDPE
Dhiametermm 1.09±0,05
Werna inti 1 putih-biru / biru 2 putih-oranye / oranye
3 putih-ijo / ijo 4 putih-coklat / coklat
Tunyuk poliester Nggih Foil aluminium Nggih
Tali Rip 210D Kawat saluran Ya, TC
Pamisah Nggih
Sarung Materi PVC / LSZH
Kandel 0,6 ± 0,1mm
Dhiameter 7,6 ± 0,5mm
Werna Klawu
Nyithak permukaan Dhuwur aksara 3.0 ± 0,5mm Paket Drum ing kothak
Werna Putih Dimensi Kothak (mm 420 * 420 * 350
Kesalahan cetak & Spasi ± 0,5% 1m Dawa Paket 305m

Properti Listrik

Resistansi Konduktor (20 ℃)

≤8,5 Ω / 100m

Ketidakseimbangan Resistensi Listrik (20 ℃)

2,0%

Resistansi Isolasi

> 5000 MΩ · km

Pasangan kanggo Ketidakseimbangan Kapasitas Lemah (0,8 KHz utawa 1KHz)

≤160pF ​​/ 100m

Properti Transmisi

Feq

MHZ 

Zin

IL

RL

SEBELUK

PS SEBELAH

ELFEXT

PS ELFEXT

Ω

dB / 100m

dB

dB / 100m

dB / 100m

dB / 100m

dB / 100m

1.0

100 ± 15

≤2.0

≥20.0

≥74.3

≥72.3

≥67.8

≥64.8

4.0

≤3.8

≥23.0

≥65.3

≥63.3

≥55.8

≥52.8

8.0

≤5.3

≥24.5

≥60.8

≥58.8

≥49.7

≥46.7

10.0

≤6.0

≥25.0

≥59.3

≥57.3

≥47.8

≥44.8

16.0

≤7.6

≥25.0

≥56.2

≥54.2

≥43.7

≥40.7

20.0

≤8.5

≥25.0

≥54.8

≥52.8

≥41.8

≥38.8

25.0

≤9.5

≥24.3

≥53.3

≥51.3

≥39.8

≥36.8

31.25

≤10.7

≥23.6

≥51.9

≥49.9

≥37.9

≥34.9

62.5

≤15.4

≥21.5

≥47.4

≥45.4

≥31.9

≥28.9

100

≤19.8

≥20.1

≥44.3

≥42.3

≥27.8

≥24.8

200

 

≤29.0

≥18.0

≥39.8

≥37.8

≥21.8

≥18.8

250

≤32.8

≥17.3

≥38.3

≥36.3

≥19.8

≥16.8

Suhu Lingkungan

Toko

-10 ~ + 50 ℃

Instalasi

-5 ~ + 40

Makarya

-20 ~ +60

Pangandikan

a) Kabel bisa ngliwati tes 100m Saluran utawa tes Link permanen 90m.

b) Dhiameter Outer Isolasi, Diameter Obat njaba lan Ukuran Kemasan mung kanggo referensi

Karakteristik


  • Sedurunge:
  • Sabanjure: