Sejarah

  • 1965
    Asal saka Institut Riset Pos & Telekomunikasi kaping 5 (Pendahuluan FH&DT)
  • 1987
    Kabel optik kaping 1 ing China dirancang dening 5th Research Institute of Post & Telecommunication
  • 1998
    Datang Telecom Technology Co., Ltd (DTT) Kode saham umum yaiku 600168
  • 1999
    Chengdu Datang Communication Cable Co., Ltd.
  • 2017
    Pendirian CICT tegese perusahaan Komunikasi Nasional Terbesar ing China metu
  • Nganti saiki
    Chengdu Datang, minangka Anggota CICT, ngembangake pasar global kanthi aktif