Pakurmatan

Jejak Wilayah Chengdu Datang Communication Cable Co., Ltd. terus berkembang, lan kita wis nggawe bisnis ing Spanyol, Kanada, AS, Belarus, Italia, Laos, India, Indonesia, Vietnam, Kuwait, Brunei, UAE, Arab Saudi, Ekuador, Malaysia lan Thailand.

►Pusat R&D babagan transmisi Kawat & Kabel ing China

►Sistem kerja ing China sing ditunjuk dening kelompok kerja ITU-T kaping 6

►Anggota utama Panitia Kawat & Kabel Institut Komunikasi China

►Luwih saka 100 standar industri nasional lan paten produk kabel komunikasi

►Pemasok utama stream saka telu operator Tionghoa

► 10 merek sistem kabel ndhuwur wiwit taun 2009