Pabrik

Pengalaman

Luwih saka 50 taun pengalaman & tim teknis profesional kanggo pabrik kabel. Pemeriksaan sing ketat yaiku macem-macem jinis proses

Pabrik

IMG_4503
IMG_4435
IMG_4487

Chengdu Datang Cable Co., Ltd.jembaré luwih saka 22.000 meter persegi, kanthi luwih saka 300 karyawan. Proses produksi ilmiah lan sistem produksi produksi majeng skala produksi lan kinerja produk.

Kontrol Kualitas

Quality Control (1)
Quality Control (3)
Quality Control (2)
Quality Control (4)

Manajemen mutu mesthi netepi prinsip "Puas kabutuhan pelanggan, ngupayakake keunggulan kualitas; ngetrapake manajemen ilmiah, ngupayakake dadi pimpinan industri ”. Mesthekake produk nyukupi kabutuhan pelanggan kanthi manajemen mutu sing sampurna lan peralatan uji coba canggih.